Torcik z grillowanej cukini, bakłażana, białych szparagów

Torcik z grillowanej cukini, bakłażana, białych szparagów
Oceń przepis:
23 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Dietosfera (odc.4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Dania dietetyczne
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska, Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia dietetyczna
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Na patelni grillowej usmażyć wszystkie warzywa, następnie doprawić oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Serek wymieszać z posiekanymi ziołami, solą i pieprzem.

Sos winegret
W miseczce wymieszać oliwę z oliwek, musztardę francuską i miód. Dodać pokrojone w ćwiartki pomidorki oraz połówki szparagów. Na talerzu układać najpierw białe szparagi, następnie warzywa przekładne serkiem. Całość polać sosem winegret.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA