Pieczona górka cielęca

Pieczona górka cielęca
Oceń przepis:
59 ocen Średnia ocena: 3.50
Seria kulinarna:
Dietosfera (odc.7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Dania dietetyczne
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia dietetyczna
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Cielęcinę oczyszczamy z błon, marynujemy w soku cytrynowym, ziołach, doprawiamy solą i pieprzem, pieczemy w piekarniku 180 st.C. ok. 8-10 minut. Cukinię myjemy, szparagi oczyszczamy i tniemy warzywa w cienkie paski. Sałatkę doprawiamy oliwą z oliwek, solą, pieprzem, sokiem z cytryny i ziołami. Podajemy sałatkę z ciepłym, pokrojonym mięsem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA