Prawdziwki grillowane

Prawdziwki grillowane
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.8)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania z grilla
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Sos
  • 4 łyżki oliwy extra vergine
  • 1 posiekany ząbek czosnku
  • ocet balsamino
  • łyżka posiekanej natki pietruszki
  • pieprz, sól

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Kapelusze ułożyć na rozgrzanym grillu, posmarować oliwą. W czasie grillowania ponownie smarować oliwą przy pomocy pędzelka. Składniki sosu wymieszać. Gotowe grzyby podawać polane sosem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA