Prawdziwki grillowane
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni 2 (odc.8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania z grilla
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- kapelusze prawdziwków
- oliwa z oliwek
- sól
- pieprz
Sos
- 4 łyżki oliwy extra vergine
- 1 posiekany ząbek czosnku
- ocet balsamino
- łyżka posiekanej natki pietruszki
- pieprz, sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Kapelusze ułożyć na rozgrzanym grillu, posmarować oliwą. W czasie grillowania ponownie smarować oliwą przy pomocy pędzelka. Składniki sosu wymieszać. Gotowe grzyby podawać polane sosem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z grilla
Kuchnia międzynarodowa
Przekąski
Dania wegetariańskie
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W