Sałatka z melona, ogórka i bundza
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni Slow food (odc.8)
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Sałatki, sałaty i surówki, Dania dietetyczne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 200 g sera bundz
- 1 świeży ogórek
- 1/3 słodkiego melona
- łyżka posiekanej mięty
- łyżka listków tymianku
- sól, pieprz,
- sok z cytryny
- oliwa extra vergine
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Ogórka, melona i ser pokroić w równą, niedużą kostkę. Doprawić ziołami,
solą, pieprzem, sokiem z cytryny i oliwą.
solą, pieprzem, sokiem z cytryny i oliwą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania dietetyczne
Kuchnia międzynarodowa
Sałatki, sałaty i surówki
Dania wegetariańskie
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W