Sałatka z pomarańczy i kopru włoskiego

Sałatka z pomarańczy i kopru włoskiego
Oceń przepis:
26 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Roger Mooking

Seria kulinarna:
Nuta egzotyki na co dzień (odc.10)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki

Przygotowanie:



Składniki:
3 pomarańcze podzielone na cząstki
¼ czerwonej cebuli pokrojonej w cienkie plastry
½ bulwa fenkułu pokrojona w cienkie plastry
2 łyżeczki octu z białego wina
½ pęczek mięty (liście)
1/3 szklanki plastrów migdałów
sól

Sałatka z pomarańczy i fenkułu:
Do miski włóż pomarańcze, czerwoną cebulę, fenkuł i dodaj ocet. Dopraw solą i dobrze wymieszaj.
Przed podaniem dodaj miętę i migdały.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA