Sałatka z pomarańczy i kopru włoskiego
Oceń przepis:
Przygotował:
Roger Mooking
- Seria kulinarna:
- Nuta egzotyki na co dzień (odc.10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
Przygotowanie:
Składniki:
3 pomarańcze podzielone na cząstki
¼ czerwonej cebuli pokrojonej w cienkie plastry
½ bulwa fenkułu pokrojona w cienkie plastry
2 łyżeczki octu z białego wina
½ pęczek mięty (liście)
1/3 szklanki plastrów migdałów
sól
Sałatka z pomarańczy i fenkułu:
Do miski włóż pomarańcze, czerwoną cebulę, fenkuł i dodaj ocet. Dopraw solą i dobrze wymieszaj.
Przed podaniem dodaj miętę i migdały.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W