Sałatka z rukwi wodnej
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Przygotowanie:
Składniki:4 garści rukwi wodnej bez łodyżek
oliwa z pierwszego tłoczenia
ocet winny z szampana
sól i pieprz
2 łyżki drobnych zielonych winogron
garść pokrojonych, uprażonych migdałów
Przygotowanie:
Wymieszać rukiew z oliwą, octem, solą i pieprzem. Wyłożyć na półmisek, posypać migdałami i winogronami.
UWAGA: miarka kanadyjska to 250 ml, czyli odpowiednik naszej szklanki.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Kuchnia francuska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W