Omlet z bryndzą i kminkiem - Joanna Wąsowicz

Omlet z bryndzą i kminkiem - Joanna Wąsowicz
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 3.20
Seria kulinarna:
Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Jajka mieszam z solą i pieprzem, wlewam na rozgrzane masło. Na podsmażony omlet wrzucam pokrojoną bryndzę. Obok na patelni lekko podprażam kminek, następnie tłukę w moździerzu. Posypuje nim omlet.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA