Gołka ze szpinakiem
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni Slow food (odc.8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- 1 ser gołka
- 2 garście liści szpinaku
- 1 ząbek czosnku
- 1 ostra papryczka
- sól
- pieprz
- oliwa
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Na rozgrzanej oliwie zeszklić posiekany czosnek i papryczkę chili. Dodać opłukane liście szpinaku i dusić chwilę aż zwilgotnieją i zmiękną. Doprawić solą i pieprzem. Pokrojony w plastry ser usmażyć lub zgrillować z obu stron. Gorący szpinak z patelni układać na gorącym serze.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia polska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W