Żółta sałatka
Oceń przepis:
Przygotował:
Malka Kafka
- Seria kulinarna:
- Koszer macher (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Sałatki, sałaty i surówki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia koszerna
Składniki:
Po 0,5 szklanki następujących składników:
- kukurydza konserwowa
- żółte patisony w occie
- mini kolby kukurydzy konserwowej
- żółta cukinia marynowana
- biała fasola konserwowa
- cebula
Dodatkowo:
- 1 drobno pokrojona papryczka chilli
- 1 cytryna
- 5 łyżek oliwy
- posiekane świeże oregano
- sól
- pieprz
- 1 łyżeczka brązowego cukru
- tortilla z mąki kukurydzianej
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wszystkie składniki pokrój na średniej wielkości kawałki, cebulę pokrój w cienkie krążki, a cytrynę na cienkie plastry, a te potem na ćwiartki. W misce wymieszaj z pozostałymi składnikami. Dopraw. Podawaj z gorącą tortillą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W