Sos majonezowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni 2 (odc.10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 4 łyżki gęstego majonezu
- 2 łyżki ketchupu bio
Przyprawy do wyboru
- 1 łyżka drobno posiekanych ogórków konserwowych
- 1/2 cebuli pokrojonej w drobną kostkę
- seler naciowy pokrojony w drobną kostkę
- grzybki marynowane drobno posiekane
- pieprz
- tabasco
- worcester
- słodka papryka w proszku
- wódka
- whisky
- brandy
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszać majonez z ketchupem i doprawić wg. własnej fantazji.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W