Polędwiczki jagnięce po marokańsku
Oceń przepis:
Przygotował:
Kim McCosker
- Seria kulinarna:
- 4 składniki (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 2 jagnięce polędwiczki
- ½ szklanki mieszanki marokańskich przypraw
- olej z makadamii
- 1 słodka papryka
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Natrzyj obficie polędwiczki jagnięce mieszanką przypraw marokańskich. Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oleju i usmaż polędwiczki tak, jak lubisz. Dodaj pokrojoną na podłużne kawałki paprykę, zdejmij patelnię z ognia i odstaw, żeby mięso „odpoczęło”. Podawaj polędwiczki pokrojone na plastry, na liściach sałaty.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W