Steki z czosnkową fasolą

Steki z czosnkową fasolą
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 4.20

Przygotował:

Donna Hay

Seria kulinarna:
Donna Hay - szybkie, świeże, proste (odc. 9)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Na rozgrzaną na średnim ogniu patelnię wlać oliwę. Dodać czosnek i rozmaryn i smażyć przez minutę. Dodać fasolę, chrzan, sok z cytryny, sól, pieprz, i podgrzewać jeszcze 3 minuty. Odstawić w ciepłe miejsce. Rozgrzać patelnię na dużym ogniu. Oprószyć steki solą i pieprzem i smażyć po dwie minuty z każdej strony lub według własnych upodobań. Podawać z fasolą i rukolą.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA