Pasztet z wędzonego łososia na ciepło

Oceń przepis:
Przygotował:
Ainsley Harriott
- Seria kulinarna:
- Ekspres Ainsleya dla smakoszy (odc.3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb, Przekąski, Potrawy wielkanocne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- łosoś wędzony na ciepło
- dymka (cebulki i zielona część)
- opakowanie kremowego twarożku
- łyżka chrzanu
- tabasco
- łyżka oliwy
- pieprz
- bajgle
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć posiekaną dymkę aż zmięknie. Dodać kawałki łososia, lekko rozgnieść z cebulką, podgrzać. Dodać serek, chrzan i parę kropli tabasco. Wymieszać na masę, podawać na połówkach bajgli, podpieczonych w tosterze i posmarowanych masłem. Posypać posiekaną dymką i świeżo zmielonym pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Potrawy wielkanocne
Kuchnia międzynarodowa
Przekąski
Dania z ryb
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W