3 rodzaje tartinek
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 21)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Przygotowanie:
Prostokąty z białego chleba posmarować majonezem cytrynowym. Przyozdobić dwoma zblanszowanymi czubkami szparagów.
Na posolonym i popieprzonym plasterku ogórka położyć plasterek rzodkiewki. Przyozdobić różyczką z mascarpone z chrzanem. Przybrać koperkiem.
Wydrążyć pomidorki koktajlowe. Nałożyć do środka tapenady. Na niej położyć ser kozi. Przybrać podartymi listkami bazylii.
UWAGA: miarka kanadyjska to 250 ml, czyli odpowiednik naszej szklanki.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania na karnawał i imprezę
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W