Chrupiące tacos z warzywną fajitą

Tacos z warzywami
Oceń przepis:
47 ocen Średnia ocena: 3.50

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Cebulę i papryki pokrój w paski i wrzuć na patelnię.
Dodaj posiekany czosnek i fasolę czarną i pinto. Przypraw solą i przyprawą meksykańską. Do taco nałóż starty ser, a następnie warzywa.
Przygotuj salsę. Pomidory pokrój w drobną kostkę i wrzuć do miski, dodaj posiekaną papryczkę chilli. Dolej sok z limonki, oliwę. Dodaj posiekaną rukiew i kolendrę. Smacznego!

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA