Zupa tortillowa

Zupa tortillowa
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni (odc.16)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Kuchnia świata:
Kuchnia meksykańska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Gotujący się w garnku tradycyjny rosół doprawić na ostro papryczką jalapeno. Ostrożnie, bo zupa z czasem nabiera mocy. Podawać gorący, ostry rosół z kukurydzianymi nachos i świeżą kolendrą. Obok podać obrane ze skóry plasterki awokado i kwaśną śmietanę, które łagodzą smak. Każdy nakłada sobie tyle awokado i śmietany, ile potrzebuje, by zupę złagodzić.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA