Kartoflanka na wodzie
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni 2 (odc.7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Zupy
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 3 ziemniaki
- 1 cebula
- 1 marchew
- listek
- ziele angielskie
- pieprz
- sól
- natka pietruszki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Ziemniaki pokroić w kostkę, zalać wodą, dodać listek laurowy, sól i pieprz, zagotować. Cebulę pokroić w kostkę, marchew zetrzeć na tarce jarzynowej. Przesmażyć powoli na oleju, zrumienić. Dodać do gotujących się ziemniaków. Posypać posiekaną natką pietruszki.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W