Gorąca czekolada
Oceń przepis:
Przygotował:
Laura Calder
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu (odc.19)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery, Napoje
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 1 czubata łyżka kakao dobrej jakości
- 1 pełna łyżka miodu
- 250 ml mleka
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Do kubka wsyp kakao. W garnku podgrzej mleko z miodem, aż będzie bardzo gorące. Zalej kakao niewielką ilością mleka. Wymieszaj, aż powstanie masa. Dolej trochę więcej mleka, przelej wszystko do garnka i dokładnie wymieszaj. Przelej czekoladę do kubka.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W