Faszerowane roladki z cukinii

Faszerowane roladki z cukinii
Oceń przepis:
31 ocen Średnia ocena: 3.90

Składniki:

  • 3-4 małe cukinie
  • sól

dowolne nadzienia:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Młode cukinie pokroić w cienkie podłużne plasterki. Zblanszować we wrzącej,
osolonej wodzie, lub zgrillować smarując oliwą, do uzyskania jasno-brązowych
pasków z rusztu. W tak przygotowane wstążki zawijać farsz lub różne produkty, komponując wg. uznania. Skropić oliwą z oliwek, popieprzyć, ewentualnie udekorować koperkiem lub pietruszką.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA