Roladki z cukinii i awokado

Roladki z cukinii i awokado
Oceń przepis:
51 ocen Średnia ocena: 3.30

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Cukinię pokrój drobno wzdłuż za pomocą obieraczki do warzyw.
Awokado obierz i rozdrobnij, dołóż poszatkowane szalotkę i ząbek czosnku, dopraw do smaku sokiem z cytryny i solą.
Obraną marchewkę pokrój podobnie jak papryki w cienkie słupki.
Zwijaj cukinię w rulony nadziewając pastą z awokado. Ozdabiaj słupkami warzyw i zieleniną. Spinaj za pomocą wykałaczek.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA