Gruszka z curry
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.20)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 2 twarde gruszki
- 1 mała cebula pokrojona w piórka
- 2-3 łyżki oleju z pestek winogron
- sól
- pieprz
- curry
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Cebulę zeszklić na oleju rozgrzanym na patelni. Gruszkę obrać pokroić w plasterki. Dodać na patelnię i chwilę smażyć. Dodać przyprawy. Po chwili smażenia gruszka jest gotowa. Doskonale smakuje jako dodatek do grzanek z serem korycińskim.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W