Tosty z chałki w jajku

Tosty z chałki w jajku
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • chałka
  • mleko
  • 2 jajka
  • masło

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Chałkę pokroić na kawałki. Jeśli nie jest zupełnie świeża zamoczyć ją w mleku. W innym przypadku od razu w roztrzepanym jajku. Smażyć na złoty kolor na średnio rozgrzanym maśle. Po usmażeniu można posolić.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA