Stek na łożu z soli
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 26)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa, Kuchnia francuska
Przygotowanie:
Pokryć dno patelni półcentymetrową warstwą soli. Postawić na dużym gazie. Kiedy się rozgrzeje (zacznie trzeszczeć), położyć na niej mięso i usmażyć z obu stron do żądanego stanu. Podawać z duszonymi pomidorami albo z ziemniakami tłuczonymi z masłem lub z mlekiem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W