Marynowany ser kozi
Oceń przepis:
Przygotował:
Laura Calder
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu (odc.18)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 500 g sera koziego
- pokrojonego na kawałki 2.5 cm
- 2 liście laurowe
- 2 łyżeczki ziaren czarnego pieprzu
- 3 gałązki tymianku
- 4 obrane ząbki czosnku
- skórka z 1 cytryny
- oliwa do zalewy
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Włóż wszystko (poza oliwą) do czystego słoika. Zalej składniki oliwą. Zamknij słoik i wstaw do lodówki. Trzymaj miesiąc.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W