Jagnięcina z grilla w musztardzie i chili
Oceń przepis:
Przygotował:
Ainsley Harriott
- Seria kulinarna:
- Ainsley rusza w plener (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne, Dania z grilla
- Kuchnia świata:
- Kuchnia argentyńska
Przygotowanie:
W misce wymieszać składniki marynaty i posmarować nią mięso ze wszystkich stron. Piec z obu stron, płasko rozłożone na grillu. Po upieczeniu zdjąć z grilla i odstawić na 10 minut, a następnie pokroić w grube plastry.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z grilla
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W