Jagnięcina z grilla w musztardzie i chili

Jagnięcina z grilla w musztardzie i chili
Oceń przepis:
38 ocen Średnia ocena: 3.60

Przygotował:

Ainsley Harriott

Seria kulinarna:
Ainsley rusza w plener (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Dania z grilla
Kuchnia świata:
Kuchnia argentyńska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

W misce wymieszać składniki marynaty i posmarować nią mięso ze wszystkich stron. Piec z obu stron, płasko rozłożone na grillu. Po upieczeniu zdjąć z grilla i odstawić na 10 minut, a następnie pokroić w grube plastry.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA