Wędzone sardynki
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.43)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb, Inne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 1 puszka wędzonych sardynek w oleju
- 1 łyżka musztardy ziarnistej
- ¼ szklanki kiełków lucerny
- 2 łyżki oliwy extra vergine
- świeżo mielony pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Otwórz puszkę i nałóż musztardę na sardynki. Na wierzchu ułóż kiełki, polej oliwą i oprósz pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W