Przekąska krabowa
Oceń przepis:
Przygotował:
Ainsley Harriott
- Seria kulinarna:
- Ekspres Ainsleya dla smakoszy (odc.7)
- Rodzaj dania:
- Przekąski, Owoce morza
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 125g świeżego mięsa krabów
- kilka dymek
- pieprz kajeński
- kilka łyżek gęstej
- kwaśnej śmietany
- sok z połowy cytryny
- sól
- pieprz
- świeża trybula lub natka pietruszki
- słodki sos chili
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Mięso krabów, porwane na kawałeczki, włożyć do miski. Dodać pokrojone dymki, pieprz kajeński i śmietanę. Wycisnąć sok z cytryny, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać. Podawać małe porcyjki nałożone na łyżki, udekorowane listkiem trybuli lub pietruszki, z kroplą słodkiego sosu chili na wierzchu.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Owoce morza
Kuchnia międzynarodowa
Przekąski
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W