Pizze portobello
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.78)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- 12 dużych pieczarek
- oczyszczonych
- same kapelusze
- 1 szklanka sosu pomidorowego lub sosu do pizzy
- 1 szklanka startej mozzarelli
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzać piekarnik do 200 stopni C. Ułożyć na blasze kapelusze grzybów, wierzchem do spodu. Posmarować je sosem pomidorowym, doprawić solą i pieprzem. Posypać mozzarellą. Piec 10-15 minut, aż grzyby będą miękkie, a ser się roztopi.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Kuchnia międzynarodowa
Dania wegetariańskie
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W