Wegańskie lody truskawkowe
Oceń przepis:
Przygotował:
Iwona Zasuwa
- Seria kulinarna:
- Ugotuj mi mamo! 2 (odc. 11)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania dietetyczne, Dobre dla dzieci, Desery wegańskie
Składniki:
- 1 przejrzały banan (bez skórki)
- garść truskawek
- 1 łyżeczka ksylitolu (uznaniowo)
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zmiksuj składniki i włóż do zamrażalnika na minimum 2 godziny.
Przemieszaj od czas do czasu, by całkowicie nie stwardniały.
Z jednego średniej wielkości banana i garści truskawek uzyskamy 4 duże gałki lodów.
Przemieszaj od czas do czasu, by całkowicie nie stwardniały.
Z jednego średniej wielkości banana i garści truskawek uzyskamy 4 duże gałki lodów.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W