Wegańskie lody bananowe
Oceń przepis:
Przygotował:
Iwona Zasuwa
- Seria kulinarna:
- Ugotuj mi mamo! 2 (odc. 11)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegańskie, Dobre dla dzieci, Lody, Desery wegańskie
Przygotowanie:
Banany obierz ze skórki, pokrój w grube plastry i włóż do zamrażalnika, najlepiej na noc.
Zamrożone kawałki bananów zmiksuj i podawaj.
Z jednego średniej wielkości banana uzyskamy 2 duże gałki lodów.
Zamrożone kawałki bananów zmiksuj i podawaj.
Z jednego średniej wielkości banana uzyskamy 2 duże gałki lodów.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Lody
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W