Sałatka z arbuza i awokado

Sałatka z arbuza i awokado
Oceń przepis:
12 ocen Średnia ocena: 3.30

Przygotowanie:

Składniki:
1 mały lub ½ dużego arbuza, pokrojonego w kostkę
10-12 pomidorków czereśniowych, przekrojonych na pół
2 niezbyt miękkie awokado, pokrojone w małe kawałki
200 gramów mozzarelli podartej na małe kawałki
garść listków bazylii, podartych na kawałki
sok z dwóch soczystych limonek
sól i świeżo mielony pieprz

Przygotowanie:
Arbuza, pomidorki, awokado, mozzarellę i bazylię wrzucić do dużej miski. Skropić sokiem z limonek, doprawić i wymieszać. Podawać.


@Annabel Langbein

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA