Sałatka z arbuza i awokado
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Sałatki, sałaty i surówki, Dania na karnawał i imprezę
- Ilość osób:
- 6
Przygotowanie:
Składniki:1 mały lub ½ dużego arbuza, pokrojonego w kostkę
10-12 pomidorków czereśniowych, przekrojonych na pół
2 niezbyt miękkie awokado, pokrojone w małe kawałki
200 gramów mozzarelli podartej na małe kawałki
garść listków bazylii, podartych na kawałki
sok z dwóch soczystych limonek
sól i świeżo mielony pieprz
Przygotowanie:
Arbuza, pomidorki, awokado, mozzarellę i bazylię wrzucić do dużej miski. Skropić sokiem z limonek, doprawić i wymieszać. Podawać.
@Annabel Langbein
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania na karnawał i imprezę
Sałatki, sałaty i surówki
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W