Grzybki z pomidorów suszonych, mozzarelli i rukoli

Grzybki z pomidorków suszonych i mozzarelli
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Maryla Musidłowska

Seria kulinarna:
Mammaryla (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Na wykałaczkę nakłuj: pomidora, mozzarelkę i rukolę. Ułóż na półmisku. Obsyp półmisek żurawiną. Przygotowuj dressing: ocet balsamiczny z oliwą. Skrop koreczki dressingiem. Posól i popieprz.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA