Tartinki z foie gras
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 23)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 4 plastry foie gras
- 8 lekko przysmażonych kawałków bagietki
- kwiat solny
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Mocno rozgrzać patelnię. Usmażyć foie gras z obu stron, po ok. minuty na stronę. Ułożyć po połówce plastra na bagietkach i posypać solą.
UWAGA: miarka kanadyjska to 250 ml, czyli odpowiednik naszej szklanki.
UWAGA: miarka kanadyjska to 250 ml, czyli odpowiednik naszej szklanki.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania na karnawał i imprezę
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W