Awanturka - pasta z bryndzy
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni 2 (odc.10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty, Dania na karnawał i imprezę
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- 100 g owczej bryndzy
- 100 g miękkiego
- tłustego twarogu
- 1 łyżka posiekanych kaparów
- 1 łyżka posiekanych anchois
- 2 łyżki posiekanych oliwek
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Sery utrzeć na gładki krem, wymieszać z dodatkami. Kromki bułki smarować majonezem, na to nakładać awanturkę i dekorować wędzoną szprotką, sardynką w oliwie, szynką oraz dodatkami: cebulą, szczypiorem, rzodkiewką itd.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia polska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W