Awanturka - pasta z bryndzy

Awanturka - pasta z bryndzy
Oceń przepis:
28 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.10)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty, Dania na karnawał i imprezę
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

  • 100 g owczej bryndzy
  • 100 g miękkiego
  • tłustego twarogu
  • 1 łyżka posiekanych kaparów
  • 1 łyżka posiekanych anchois
  • 2 łyżki posiekanych oliwek
  • pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Sery utrzeć na gładki krem, wymieszać z dodatkami. Kromki bułki smarować majonezem, na to nakładać awanturkę i dekorować wędzoną szprotką, sardynką w oliwie, szynką oraz dodatkami: cebulą, szczypiorem, rzodkiewką itd.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA