Pasta z cieciorki

Pasta z cieciorki
Oceń przepis:
23 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Tomasz Jakubiak

Seria kulinarna:
Jakubiak rodzinnie (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Do malaksera wsyp cieciorkę, sezam i czosnek. Dodaj sok z limonki i cytryny oraz oliwę. Całość zmiksuj na jednolitą masę. Jeżeli masa jest zbyt gęsta, dolej więcej oliwy. Następnie przełóż pastę do miski. Dodaj owoc granatu i kolendrę. Dopraw solą. Smacznego!

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA