Rożki z kurczakiem
Oceń przepis:
Przygotował:
Brygida Kosel
- Seria kulinarna:
- Teraz Brygida! (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne, Przekąski
Składniki:
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Pierś z kurczaka zamarynować. Drobno pokroić i zgrillować. Przełożyć do osobnej miseczki. Gdy mięso będzie zimne nałożyć na przygotowane ciasto francuskie, zakleić rożki. Posmarować wierzch roztrzepanym jajkiem i posypać białym sezamem. Włożyć na 15 minut do rozgrzanego piekarnika.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W