Śniadaniowy libański wrap
Oceń przepis:
Przygotował:
Piotr Kucharski
- Seria kulinarna:
- Domowa piekarnia Kucharskiego 4 (odc. 4)
- Rodzaj dania:
- Przekąski, Pieczywo
- Kuchnia świata:
- Kuchnia libańska
Składniki:
- 4 placki manoushe
- 150 świeżego solankowego twarogu
- 1 pomidor malinowy
- 1 ogórek
- 8 dużych zielonych oliwek
- pęczek mięty
- pieprz
- oliwa
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Placki posypać serem i lekko go rozsmarować po powierzchni chlebka. Dodać pokrojonego w kostkę pomidora oraz ogórka pokrojonego w grube słupki. Posypać porwanymi w rękach oliwkami i posypać listkami mięty. Przyprawić pieprzem, polać oliwą i zrolować.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W