Tajska zupa z dyni
Oceń przepis:
Przygotował:
Kim McCosker
- Seria kulinarna:
- 4 składniki (odc.4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Zupy, Dania z dyni
- Kuchnia świata:
- Kuchnia tajska
Składniki:
- dynia o wadze 1 kg
- obrana i pokrojona w kostkę
- 2 łyżki czerwonej pasty curry
- 300 ml śmietanki kokosowej
- ¼ szklanki posiekanej natki kolendry
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Podsmaż w rondlu dynię z czerwoną pastę curry, aż zacznie przywierać do naczynia. Do
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W