Smażone pieczarki ze szczypiorkiem i jajkami

Smażone pieczarki z jajkami
Oceń przepis:
47 ocen Średnia ocena: 3.70

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Jajka ugotuj na twardo. W moździerzu utrzyj bazylię. Dodaj majonez i wymieszaj na jednolitą masę. Bazyliowy majonez nałóż na przekrojone na pół jajka. Pieczarki pokrój na ćwiartki i przesmaż wraz z posiekanym czosnkiem na maśle. Gdy pieczarki się przyrumienią, dodaj szczypiorek i sos worcester. Dopraw solą i pieprzem i i podawaj obok jajek.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA