Sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem i koperkiem

Sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem i koperkiem
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.10
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.36)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki, Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ugotuj ziemniaki, aż będą miękkie (ok. 7 min od zagotowania). Wymieszaj śmietanę ze skórką i sokiem z cytryny oraz kaparami. Dodaj ziemniaki, kawałki łososia, dymkę i koperek. Dopraw solą i pieprzem i wymieszaj.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA