Pasta z polędwiczkami i truflami
Oceń przepis:
Przygotował:
Piotr Przykaza
- Seria kulinarna:
- Jak Piotr przykazał (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne, Makarony, kluski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Składniki:
- 1 cebula
- 100 g pasty truflowej
- oliwa
- cienkie plastry polędwiczki wieprzowej
- pół ząbka czosnku
- sól
- pieprz
- śmietana 36%
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Pokroić cebulę w kostkę, wrzucić na oliwę. Dodać cienkie plastry polędwiczki wieprzowej, pastę truflową, wycisnąć czosnek. Następnie dodać śmietanę. Jak sos się zagęści dodać ugotowany makaron al dente. Dodać do smaku sól, pieprz. Zagrzać makaron, gdy jest gorący pasta jest gotowa.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W