Pasta z polędwiczkami i truflami

Pasta z polędwiczkami i truflami
Oceń przepis:
30 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Piotr Przykaza

Seria kulinarna:
Jak Piotr przykazał (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Makarony, kluski
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

  • 1 cebula
  • 100 g pasty truflowej
  • oliwa
  • cienkie plastry polędwiczki wieprzowej
  • pół ząbka czosnku
  • sól
  • pieprz
  • śmietana 36%

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Pokroić cebulę w kostkę, wrzucić na oliwę. Dodać cienkie plastry polędwiczki wieprzowej, pastę truflową, wycisnąć czosnek. Następnie dodać śmietanę. Jak sos się zagęści dodać ugotowany makaron al dente. Dodać do smaku sól, pieprz. Zagrzać makaron, gdy jest gorący pasta jest gotowa.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA