Oscypek z ziemniakami
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni Slow food (odc.8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- kilka plastrów ziemniaków ugotowanych w mundurkach
- 2 małe oscypki lub gołka
- 2 łyżki mielonego boczku wędzonego
- 1 łyżka oliwy
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć boczek i w wytapiającym się tłuszczu
obsmażyć ziemniaki. Ser usmażyć lub zgrillować. Na gorących ziemniakach
układać gorący ser.
obsmażyć ziemniaki. Ser usmażyć lub zgrillować. Na gorących ziemniakach
układać gorący ser.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia polska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W