Grillowane bakłażany i mozzarellą z gremolatą
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.16)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Przygotowanie:
Bakłażana pokroić w plastry grubości ok. 0,7 cm, posolić i posmarować oliwą. Zgrillować z obu stron na rumiano, ostudzić. Mozzarelle pokroić w plastry grubości ok. 0,5 cm, osuszyć. Układać naprzemiennie plastry bakłażana i mozzarelli, posypywać każdą warstwę gremolatą. Podawać na przekąskę.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Dania wegetariańskie
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W