Pasta rybna

Pasta rybna
Oceń przepis:
23 ocen Średnia ocena: 4.20

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

  • 2 jajka
  • 20 dag wędzonych sardynek lub szprotek
  • 2 ogórki małosolne
  • 1 pomidor
  • dymka
  • pieprz
  • 2 łyżki majonezu

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Jajka drobno pokroić i przesypać do miski. Dodać 20 dag drobno posiekanych ryb, 2 ogórki małosolne i 1 pomidora. Dorzucić dymkę do smaku. Popieprzyć i wymieszać z 2 łyżkami majonezu.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA