Pasta rybna
Oceń przepis:
Przygotował:
Brygida Kosel
- Seria kulinarna:
- Teraz Brygida! (odc.2)
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb, Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- 2 jajka
- 20 dag wędzonych sardynek lub szprotek
- 2 ogórki małosolne
- 1 pomidor
- dymka
- pieprz
- 2 łyżki majonezu
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Jajka drobno pokroić i przesypać do miski. Dodać 20 dag drobno posiekanych ryb, 2 ogórki małosolne i 1 pomidora. Dorzucić dymkę do smaku. Popieprzyć i wymieszać z 2 łyżkami majonezu.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W