Makaron z cielęciną
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne, Makarony, kluski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Składniki:
- 400 g cielęciny
- oliwa z oliwek
- 100 g suszonych prawdziwków
- cebula
- 4 ząbki czosnku
- 100 g pieczarek
- 150 ml białego wina
- 1400 g pomidorów z puszki
- 200 ml bulionu wołowego
- tymianek
- pieprz i sól
- liść laurowy
- 200 g sera pecorino
- 200 g makaronu
- pół filiżanki natki pietruszki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Prawdziwki moczymy w odrobinie ciepłej wody, n
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Makarony, kluski
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W