Karp smażony na sklarowanym maśle
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.11)
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb, Potrawy wigilijne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- filety z karpia bez skóry
- sól
- mąka
- jajko
- bułka tarta
- klarowane masło
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Filety z karpia bez skóry posolić, panierować w mące lub w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na gorącym maśle.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W