Grillowana sałatka ze szparagami
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.22)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Sałatki, sałaty i surówki, Dania z grilla
Składniki:
- pęczek szparagów
- pół japońskiej dyni
- cebula
- 150 g fety
- pół filiżanki oliwek
- oliwa z oliwek
- sól i pieprz
- pół pęczka mięty
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Dynię solimy, skrapiamy oliwą i pieczemy przez 10 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Szparagi i cebulę układamy na grillu. Upieczone warzywa kroimy na mniejsze kawałki, dodajemy ćwiartki pomidora, oliwki i fetę. Skrapiamy oliwą, przyprawiamy solą i pieprzem. Posypujemy miętą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z grilla
Dania wegetariańskie
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W