Deser czekoladowy z płatków gryczanych

Deser czekoladowy z płatków gryczanych
Oceń przepis:
33 ocen Średnia ocena: 3.30

Przygotował:

Iwona Zasuwa

Seria kulinarna:
Ugotuj mi mamo! 2 (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery, Dania dietetyczne, Dobre dla dzieci

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Płatki gryczane zalej wodą i doprowadź do wrzenia.
Wymieszaj z powidłami lub musem śliwkowym.
Dodaj kakao i karob.
Zmiksuj na krem z dodatkiem miodu (do smaku).
Ten deser smakuje wybornie zarówno na ciepło, jak i na zimno.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA