Boczniaki z czosnkiem i rozmarynem
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.6)
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Dania z grzybów
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 2 garście boczniaków
- kilka główek czosnku
- kilka gałązek rozmarynu
- oliwa
- sól
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Boczniakom odciąć grube ogonki, główki czosnku przeciąć poziomo na pół. Ułożyć pojedynczą warstwę grzybów (może być troszkę więcej) i czosnek w naczyniu żaroodpornym. Posypać listkami rozmarynu, solą i pieprzem, polać oliwą. Piec w temperaturze 180 stopni, aż grzyby się zrumienią.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
Dania wegetariańskie
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W