Bastilla z jagnięciną, oliwkami i orzeszkami piniowymi

Bastilla z jagnięciną, oliwkami i orzeszkami piniowymi
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 2 (odc.22)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Zapiekanki
Kuchnia świata:
Kuchnia marokańska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Mięso podsmażyć na oliwie. Dodać cebulę i czosnek. Smażyć przez 3-4 minuty. Dodać przyprawy. Podsmażyć przez kilka minut. Wlać wino. Dołożyć liście laurow

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA